Som att stiga in i Järlagårdens omklädningsrum på 90-talet…

Asplund i högsätet med Robban och Leffe bredvid sig. Erik, Tranan, Jonas Rodhe, Henke och även Olle syns på bilden.

Farsan, Ragge, fyllde nyligen 90 år.  Det bjöds på lite smått att äta och dricka för de som hade vägarna förbi. Denna gång utan någon rökfisk eller röding från Gäddede men däremot lokalproducerad getost från Kramfors (medskick från kusin).

Efter en lite lugn inledning ramlade det in ett rejält gäng Järlaiter och snart var farsans lilla kök lika trångt som på Järlagården. Nästan 25 personer trängdes och diskuterade laguttagningar och SM/VM-resultat kryddat med  berättelser om gamla tiders profiler och bravader. Allt med farsan i centrum och självklart med det bästa laget på 25-manna helt klart. Med alla gamla kämpar som dykt upp så var det som att komma in i omklädningsrummet på Järlagården någon gång på 90-talet. Samma personer och samma snack, nu även kryddat med lite nyare världsstjärnor.

Bäst att äta lite innan det kommer gäster...När krutröken lagt sig, getosten tagit slut och gästerna gått hem var det dags att se över alla fina presenter och gratulationer som kommit. Pappa vill därför genom mig rikta ett tack till alla som uppvaktat honom och även gett presenter/blommor.

Ett stort tack till er alla säger Ragge genom sonen Jonas.

Speak Your Mind

*

7 − fem =