Järla 100 år – vem där?

gubbar

Vilka är dessa Järlaherrar? Vad gör dom? Vid vilket tillfälle? Vad hände? Är det Åsa-Nisse och Klabbarparn?

Comments

  1. Monika Sundström i Järla hade ordnat kaffesponsring från Cirkelkaffe och vi bjud alla deltagare på nykokt kaffe på väg till TC från parkeringen och det blev ett riktigt succéarrangemang. Ibland kan man fortfarande få uppskattande kommentarer från orienterare om det tillfället.

    Herrarna Olsén och Hävrén ser rätt vältrimmade ut smärta ut förresten.

  2. Janne Olsén och Putte Hävrén bygger måltribun till Järlas ”dag-DM” (som det hette på den tiden) 1983 på Tuna (Fagerdala). Järlas DM samlade smått otroliga 3000 deltagare det året som fick springa på Asplunds banor upp i det fina partiet som Saltarö som idag är naturreservat. Landslagslöparen Anders-Erik Olson, Järfälla OK vann H21.

  3. Tycker att Åsa-Nisse och Klabbarpan är en ganska träffande beskrivning av bilden. Det är Janne Olsén och Putte som bygger något på något tc. Det är senare än 1980 eftersom Putte gick över till Järla 1982. Mitt tips är att de snickrar ihop bron vid varvningen när Järla arrangerade 25-manna tillsammans med Ravinen på ängarna vid Kärrtorp/Björkhagen 1990.

  4. Nisse Nilsson says

    Visst är det väl Putte med hammaren i handen?

  5. Janne Ols’en och Olof Stjernström bygger TC för septembertävling 1980 i Vissvass, Åva

Speak Your Mind

*

19 − två =