Järla 100 år – Vem där?

Järlas historia är lång och brokig. Nu är det dags att djupdyka i arkivet och vi öppnar upp bloggtävlingen ”Vem där?”. Här kan alla lägga upp gamla sköna Järlabilder från förr och gissa hej vilt.

Vi börjar med detta radarpar där vi undrar vem som är ungdomsledaren och vem är den unge lovande adepten utanför Järlgården?

Vem där?

Comments

  1. Några år tidigare tror jag.

  2. Nisse Nilsson says

    Vilket år var detta? 1990?

  3. En ung Lollo Hanning och en ung Erik Wiberg. Notera den vita lappen på mitt bröst som är definitionerna fastsatta med säkerhetsnål, mycket har utvecklats i orienteringen. Vem minns inte Järlas telefonsvarare (08-152404 om jag inte minns fel)där man fick lyssna till Gustavs ljuva stämma läsa upp hela tävlings PM och starttiden för Järlas samtliga tävlande. Eller talongen man fick hem inför varje säsong där man kryssade för vilka tävlingar man skulle springa och sedan lämnade till Järlas kanslist som sedan anmälde en till tävlingarna. Ena halvan av talongen sparade s så man visste vilka tävlingar man skulle springa, mycket fiffigt. Som sagt mycket har hänt-fan va gammal jag känner mig och i år blir man dessutom H 35…

  4. Ragge som visar AA hur man tar ut kompassen ur kartfodralet. Eller…

Speak Your Mind

*

2 + tolv =