Järlas ambassadörer

Hedersmannen Bengt Åhlander har skrivit följande brev till vår ordförande Fredrik:

Mitt namn ser du nedan. 80-plussare (Hammarby IF OF) som under flygningen nyligen till POM i Portugal hade nöjet uppleva ungdomar när de är som bäst. Det visade sig vara en grupp från Järla Orientering!

Jag pratade bl a med Mats Nordbröden om Sverker Tiréns bok ”Sluta med din förbannade idrott”. Jag hjälper nämligen till med försäljningen mm av boken.

Nu kom jag på: för att enkelt förklara varför du får detta mail får du läsa den sep. sända reserapporten, särskilt ”Kapitel 1”.

Jag hoppas klubben kan acceptera mitt, personliga, förslag att som ett slags premium få ge resgruppsmedlemmarna var sin sverkerbok och motser då gärna en namnlista. Sedan får vi göra upp om hur leveransen lämpligen kan ske. Ett i mitt tycke bra förslag är Vinterserien nu på söndag den 24/2 vid Järlastugan.

Med bästa hälsningar!

Bengt Åhlander

Det är glädjande att vi har så bra ambassadörer!

Nisse N

à-propos Sverker Tiréns bok. Ni andra som inte får den av Bengt köp den gärna. Den är mycket läsvärd!

Comments

 1. Glädjer en annan medlem att klubbens medlemmar är ambassadörer för oss även när de är på resa ute bland det ”civila” folket. Det känns moget!
  Jätteroligt att vi har ett så bra gäng som peppar varandra till det positiva här i livet!
  Det kommer att smitta av sig även på oss andra, om det nu inte redan gjort det…
  Kör hårt – Snart börjar vårsäsongen med karta och kompass!
  /Bullmorsan

 2. Nu förstår jag says

  Tack för tolkningen!

 3. Grattis, ett trevligt initiativ från Bengt Åhlander.

  De 13 Portugalresenärerna kan alltså hämta ut varsin Sverker Tirenbok vid söndagens Vinterserie på Järlagården. Det uppskattas säkert om några av er även har möjlighet att då ta emot den personligen från givaren. För övriga löser vi det vid något annat tillfälle.

Speak Your Mind

*

sjutton − 13 =