Lasse laddar på Tour de Ski-spåren

Testade Tour de Ski-spåren mellan Toblash och Cortina idag. Har aldrig åkt på såna fina skejtspår i sådan ”fantastisch” miljö som Lasse utropar hela tiden. Lugnt och fint och bara dansa fram på treans växel. Nästa år kör vi tävlingen här. Värre blir det väl imorrn uppe i Obertilliasch och mördarbacken som nu börjar bli ett spöke för oss.

Lasse har i alla fall charmat den kvinnliga tävlingsledaren och seedat upp oss i andra startled. Det är bra för det lär bli trångt. Annars får man väl göra som Putte gjorde när vi körde Dolomiten sist, bara glida upp bakom Botvinov och glida in i elitledet när det är 1 min kvar.

Ceran är borstad och magen är fylld. Allt bra men vi saknar PJ. Men det är klart, han prioriterade Renenrajden på Ormberget i Luleå idag. Han gick iofs grymt bra och var nära topp-tio. Bra jobbat!

/tt


Speak Your Mind

*

4 + 1 =