Kvällens bästa

Man hann knappt lägga ner gaffeln i lördags innan det var dags för nästa halsbrytande nummer i form av filmer, danser, tal, uppträdande, teater, musik och bildsvep. Anki, Tordan, Håkon och Espen gjorde en bejublad show. Sällan har årsfesten sett så mycket uppträdanden.

Kvällens bästa var ändå Järlas egen Laleh, Emma Sundvall som inte lämnande många ögon torra. Det lär blir mer.

Tack!

/tt

Comments

  1. Petter: Inte vad jag vet, kanske nån spelade in, teater och musik njutes bäst live 🙂 Annars hoppas jag att filmerna och bildspelen som visades läggs upp här på bloggen!

  2. Shit asså, om man kunde ”like:a ”Dr Dons inlägg här hade jag gjort det tusen gånger om!
    TT>> Finns ljud och bildupptagning från Halv8-gänget och Emma?

  3. Vilken härlig fest!! Tack Liina, Karro , Erik och alla andra som gjorde en underbar kväll!
    att jag fick äran ’årets långpass’ är egentligen inte min egen prestation utan en laganda som stavas J-ä-r-l-a. Det var kallt och mörkt i skogen och jag sprang långanatten själv, men inte ensam. Hela vägen fanns en glädje av Järlas gemenskap! Av Olle Boström som visade världseliten hur man orienterar på natten. Av Vister som var med i täten direkt. Petter och Håkon som fortsatt fort och spikrakt när många andra lag fallerade. Om någon trodde att jag vilade innan min sträcka så var jag 100% vaken och kollade på våra lag. vem kunde vila när Järlas damerna sprang fantastiskt? Tjejer ni är det mest imponerande jag har sett någonstans någonsin! Vem kunde sova när herrarna kämpade? Och inte minst den lugna och trygga känslan i Järlatältet, tack Tord för du ordnar en oas .
    Njut av vintertränimgen tillsammans!!

Speak Your Mind

*

5 + 18 =