Slitsamt i Blodslitet

Tuffa tag i norska Blodslitet i går. Ingjerd 6:a, Håkon 9:a, Petter 15;e och Martin W 24:a: ”Aldrig gått så tom som jeg gjorde idag”

Snabba killar i Hässelbyloppet idag, 10km väg: Kollberg 11:e (32.20), Jackson 14:e (32.32).

/tt

Comments

 1. Niku-Pekka>>vi har noterat att du nu tränar mot 25-manna 2013.
  Lycka Till!!!

 2. Niku-Pekka says

  … och jag hade trevlig prommis under helg med min sambo på Djurgården – fika och mys. Ja – jag vet; jag har nått botten, är värdelös och lat som fan – finns bara en riktning – uppåt och träning mot 25-manna 2013!

 3. och Ingjerd samt Vister var på Liinas träning igår , vilken uthållighet!!

 4. Nisse Nilsson says

  Anna Dahlgren-Rosén vann stafetten, patrulltävlingen och totalt i Daladubbeln tillsammans med Andrea Svensson Finspång.

 5. Rapport från Petter Jönsson; ”Rätt fint att hitta sitt tempo och bara bli piggare och piggare ju längre man sprang! Vister såg lite trött när jag såg han så frågade om han ville ha min gel, men han tackade nej! Det var rätt skönt att springa ifrån Coupat, Hederskog och Helgerud på slutet också! Nu åker jag tillbaka till Norrland och tränar med ett mål framför mig i vinter. Min spellista på spotify har fått samma namn så jag inte glömmer det!, aldrig mer andralaget!”

 6. Bra jobbat idaag Stoltsenberg, du är en maskin!

Speak Your Mind

*

3 + arton =