Jämnhet och säkerhet

Vi gjorde precis som vi skulle: sprang med fokus, säkerhet och jämnhet. Vi la till peppning, lagsammanhållning och säkra 25-mannavägval utan kontrollmissar. Så enkelt och genialiskt!

Vi var lite underdogs den här gången, utan press med ett par topplöpare borta. Nu kunde vi springa avslappnat och fokuserat. Själv pratade jag med mig själv hela loppet och hörde hur jävla högt jag flåsade i backarna. Upp med blicken, hålla koll på de andra, var förberedd på det som du möter, visualisera och agera.

När jag växlat och fått en gruppkram av Peter, Don och Petri och insåg att vi grejat uppdraget insåg jag: fan det är ju grymt kul med orientering, borde göra det oftare!

Nu tar vi med det här in i hösten och avslutar sässongen, vilar och inväntar vinterträningen! På pallen nästa år.

/Trötta Tranan, tt

Comments

  1. Grymt kul med orientering, sa Bull!
    Fin show över 25 sträckor, fin sammanhållning i klubben, goda mackor i tältet, alla stämplar rätt, TP efter förstalaget, helt enkelt en perfekt lördag.

  2. Mycket bra jobbat.

    Det var härligt att stå vid upploppet och se alla kämpa in i det sista. Görans figntingface, se Peter göra allt för att hålla ryggen på tranan över upploppet, och se Dan forcera snabbare än jag sett på mycket länge fram till kartplanket. Sånt gör en till stolt järlait!

  3. Hårdare konkurrens i år – därav bästa resultatet någonsin.

    Men ön före, inte bra. Nästa år….

Speak Your Mind

*

20 − sjutton =