Min sommarbild

Jag fyllde, som kanske många vet, 75 nu i sommar och jag fick då som bilden visar en mycket trevlig hälsning från klubben. Bilden med många glada Järlalöpare och penningbeloppet till Järla Orienterings Supportrar gladde mig mycket.

Stort tack till alla!

Jag kommer att föreslå att detta belopp skall gå till en uppmuntran för kommande bra resultat i ungdomsklasserna och om jag får gehör för detta sätter jag själv in motsvarande belopp.

Min tanke är att satsa på framgångar i U-10mila, där vi i många år varit bland de främsta, men inte deltog i år. Med den stora kader glada ungdomar som syns på Järlagården på träningarna bör vi snart vara tillbaka i tävlingen och i toppen.

Vi hade en liten fest i samband med min födelsedag och jag hade avböjt presenter men välkomnat bidrag till Supportrarna. Utöver beloppet ovan fick Supportrarna in 4.200 kronor.

Speak Your Mind

*

4 + 7 =