Tre månader kvar

Förra tisdagen hade vi huvudfunktionärsmöte på Järlagården där de flesta var med. Nu gäller det för alla huvudfunktionärer att planera sina områden och komma in med önskemål till funktionärsansvarig Nisse Nilsson om hur många man vill ha i sin grupp. Nisse kommer innan sommaren att komma ut med en första funktionärsplanering.

Nu är det tre månader kvar till Sicklaloppet och om några veckor kommer vi att skruva upp marknadsföringen ett snäpp. Det kommer att komma upp banderoller och affischer i vårt område och tävlingsinbjudningar i Sickla Köpkvarter. Den stora vepan på det runda p-huset kommer också upp senare i sommar tack vare vårt samarbete med Inntech.

Vi har fått till några nya trevliga samarbetspartners också. Särskilt kul är att vi fått med Team Sportia som vi förhoppningsvis kan ha bra samarbete med i Järla. De kommer att erbjuda alla löpare och medlemmar i Järla rabatterade priser på löparskor, utrustning och även skidor senare i vinter. Kan bli riktigt bra!

Hör av dig om du har frågor eller tips kring Sicklaloppet!

/Tranan

Comments

  1. Nisse Nilsson says

    I dag, 13 veckor före loppet, har vi fler anmälda än vi hade 7 veckor före loppet förra året.

Speak Your Mind

*

tretton + 11 =