Skööön skalp Olle!

Vi snackar prestigeskalp. Snart är vi där också efter 10 sträckor. Gemenskap, motivation, fokus, glädje och stämning – det är Järla!

Tack alla löpare, ledare och påhejare. Tordans basservice var mäktigt bra!

Ses på tisdag!

/tt

Comments

 1. Skållhet joddlare mot Skattungbyn

 2. Jimmy mosade medaljhopp

 3. Satsade 50 kr på Järla som bästa svenska lag till 6 gånger pengarna. Det fattades ynka 5 minuter och 26 sekunder efter över 11 timmars orientering….

 4. Nisse Nilsson says

  Jag satt vid datorn från 21:15 på lördagskvällen till cirka 09 på morgonen utan att slumra till en enda sekund. Betänk att jag normalt somnar vid 22-tiden, även när jag sitter i sällskap där jag borde hålla mig vaken. Detta var helt enkelt en upplevelse som inte fick missas. Det var många känslor som kom genom webstreamen!

 5. Morten says

  Jag kände lagmoralen genom web-streamen. Grymt kul att vi fortsätter pressa de bästa.. Nästa gång är jag med!

 6. Tord>>kanske Korvbröden kan ha ett korvstånd i tältet nästa år?

 7. Dr Don says

  Vilka helt fantastiska prestationer! Redan från början när Vister var i topp 5 vid första radion då visste man att det här bli KUL! ch sedan både Vister och Kollberg var med in i tätklungan vid växlingen. Det är oerhört svårt att orientera såpass fort! Prova någongång! Drygt 14km i 80 minuter. Sedan Petter och Håkon växlade 4 och 4 grymt imponerande samma högt tempo… och det magiska Olle Boström tåget, ytterligare en bragd. Världens bästa klubbar sätter topplöpare på långa natten för att förhoppningsvis kunna hänga med en nattlegend! Och sedan fortsätte flera topp presetationer! Varje löpare kastas direkt i hetluften…

  Vilken motivation det gav när jag sedan fick springa långa natten, jag tänkte ofta på hur Olle sprang och kände bara glädje ingen trötthet,trots att min kropp undrade varför 17.5km vid 0330.

  Tack till alla tjejer som även sprang herrkavlen, det vara roligt att ni var med!

  Och tack till Tord Fredrik Peter Leif Axel Hasse Erik Stefan och alla andra som var med och gjorde att vi kunde få springa

 8. Speakern positivt: Hur man nu kan vara en nattlegend vid 22 års ålder?

  10a ? Ja… nu har Järla etablerats sig som ett Elitlag i Svensk orientering!

  Speakern negativt: NU! Är det 10-mila som gäller vem kommer ihåg vilka som vann Kolmårdskaveln 2012? Hoppsan? Vi och många många andra kommer att göra det!

  Speakern 3 komiskt: Nu är inte avståndet till täten jätte stort!

  Mats: Vem är det som har jättestånd? (skönaste kommentaren i tältet)

  Tack alla! Jag känner mig väldigt uppskattad och det är mitt bidrag till att vi är en klubb med sammanhållning, proffsiga och ”alla skall med”.

  Blev lite för trött på morgonen men nästa gång är vi två som kommer att jobba skift och då kommer det att bli ännu bättre, som jag hoppas att ni löpare också kommer att bli.

  Hälsningar från Tordan som aldrig kommer äta en pytt igen.

 9. Mandus says

  Stabil och BRA insats !!!
  Jag tycker även att 2:a, 3:e och 4:e laget är duktiga 🙂

 10. Farsan says

  Välförtjänt att du fick gå i mål först Olle. Stort tack till hela laget för en fin underhållning natten igenom. Grattis!

 11. Emelie says

  Bra jobbat killar! En tiondeplats är ju lysande!

 12. Nisse Nilsson says

  Olle – Du är inte bara en ledare på långa natten, Du uttrycker Dig också som en mästerlig ledare!

  Grattis till hela laget och dess ledare för en fin insats. En tiondeplats är mycket bra!

 13. Men på 10-mila är det laget i centrum! Enormt stolt att få vara en del av detta Järlalag och klubb! Topp-10 på 10-mila är styrka. Men en dag ska vi stå med segern! Tack för en kul helg allesammans.

 14. Extremt välförkänt Olle, tack för showen!

Speak Your Mind

*

tre × fem =