Skrällseger i tourpremiären

David Skantze tryckte till grabbarna när tempot skruvades upp runt Ryssbergen och Kvarnholmen i Järla O-tour etapp 1. På långsträckan till femman efter den tekniskt svåra inledningen gick han ut i ytterfil på 222:an och fick en lucka upp i backarna upp mot Henkanberget som han lugnt kontrollerade resten av banan.

Ingen löpare såg bästa vägvalet till åttonde kontrollen – genom Finnbergstunneln!

Karro sopade hem damklassen lugnt och kontrollerat, direkt från Thailand.

Kvällen avslutades med bastu, glögg och pepparkakor i Finntorp.

Nästa etapp 18 januari!

Resultat med sträcktider: http://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=3653

/tt

Comments

  1. Nattlöpare says

    Riktigt imponerande av en taktiker som David! Förstasträckan i Borensberg bokad. 🙂

  2. Så ska det se ut, bra dajje!!

  3. Coolt, stort grattis David!

  4. Såja!!!

Trackbacks

  1. […] ”David Skantze tryckte till grabbarna när tempot skruvades upp runt Ryssbergen och Kvarnholmen i Järla O-tour etapp 1. På långsträckan till femman efter den tekniskt svåra inledningen gick han ut i ytterfil på 222:an och fick en lucka upp i backarna upp mot Henkanberget som han lugnt kontrollerade resten av banan”, står det på Järlabloggen. […]

Speak Your Mind

*

två + nio =