Målfoto?

Sicklaloppets unga arrangörsteam utmanade – stärkta av framgången med loppet – veteranerna i julgranskommittén i en kamp om vilket av arrangemangen som skulle ge bäst behållning till klubben. Erik W utmanade Gustav G.

Utgångsläget var klart – Gustav och hans gäng måste slå ”pers” för att vinna kampen.

Efter den formidabla succén med vädret vid Sicklaloppet kunde man tro att meteorologen Gustav skulle utnyttja sina kontakter med vädermakterna för att skapa likvärdiga förutsättningar. Men uppenbarligen var hans känsla för fair play – inte oväntat – så stark att han tvärtom kallade fram både åska och regn för att inte få några extra favörer.

inledningen av julgransförsäljningen blev oväntat stark och man kunde tro att matchen skulle bli lätt för julgransveteranerna. Några dagar före jul trodde jag att segern var klar, men så enkelt var det inte. Mera regn de sista dagarna kan ha gjort att julgransköparna tvekade och det blev ett litet lager kvar.

Jag har insyn i de båda arrangemangens ekonomi och jag vågar i dag inte säga vem som vann. Målfoto är begärt och det kommer att dröja en tid innan resultatet är klart.

Vem som än vinner kan man konstatera att båda lagen gjort något mycket bra – de har skapat goda förutsättningar för klubbens verksamhet 2012! Stor heder både till Fredrik T och Gustav G med respektive team!

Nisse N

Comments

  1. Nisse Nilsson says

    Tala om sportmanship – utmanaren Erik W och den utmanade Gustav G kommer tisdag 10:00 att tillsammans köra sopor från granförsäljningsplatserna till tippen.

    Fler är välkomna att hänga på. Samling vid Järlagården.

Speak Your Mind

*

18 + 3 =