Lucka 4 – Järla i front

2011, Järlas offensiva år. Stora framgångar har skördats, av bredden och av stjärnorna. Järla är i täten och denna bild symboliserar det på ett snyggt och härligt sätt. Järlas ungdomar bidrar och förtjänar en hyllning här i kalendern, ni är grymma och  bygger klubbens framtid. I front, snäppet före Tullinge och Lidingö.

Bild från Orientera för att ha kul, SISU Idrottsböcker

//PJ

Comments

  1. Har aldrig med mina 30 år i Järla sett så många barn och ungdomar på tisdagarna i november! Kör hårt!

    Greta har kört fler nattpass i höst än vad gjort på de sista åren…

  2. Fredde Schiller says

    Härligt att se alla ungdomars energi på tisdagsträningarna. Jag tycker mig ha kunnat se ”lillOlle”, ”lillCG”, ”lillKorvbröden”, ”lillKarro” och ”lilla My” på tisdagsträningarna. Det här ser lovande ut!

Speak Your Mind

*

3 × fem =