Lucka 20 – AA eller vad han nu kallar sig

Sportchefen, vars livsuppgift är att se till att samurajen svajar och att Järlaflaggan finns med på upploppen vid de stora framgångarna, får här under lucka 20 sin hyllning. Många är de talanger som provsprungit hans bana i Saltis och många är timmarna sportchefen lagt på arbete att hålla klubben i topp! Tack Anders!

Hans största meriter inom orienteringen är några topp-platser i banläggnings-RM och skrivbordsbanläggning är en av hans största nöjen. I framtiden satsar han även på att stiga i rang inom bloggvärlden, där hans största förebilder Asplövet på något sätt fungerar som inspiration och Gud.

2011 års skrivborsankare – Anders Asplund

(foto TV4)

God Jul

Petter

Comments

  1. Fredde Schiller says

    Han gör ett grymt jobb!

  2. Fanns det ingen bild som var mer lik vår sportchef. Bildbyråns ex duger inte alltid.

  3. Han var bra på pingis ihelgen!

  4. Han är grym den där Asplund, och nu kliver han in som chefen över eliten, spännande!

Speak Your Mind

*

tjugo + sex =