Lucka 16 – Följ med på avfärd Gullmars

Så här går det till när vi ska ge oss iväg på tävlingsresa en helt vanlig helg i tävlingssäsong: Tordan har som vanligt gjort ett kanonjobb att planera ihop bilfördelning och hämtat minibussar i Sjöstaden, och står där redo vid Gullmars för att lotsa löpare genom Sveriges vidsträckta landskap. I Järla jobbar vi enligt akademisk kvart eller något, en avresetid har aldrig hållits och så är det bara, vi hinner ändå. På Gullmars kan man införskaffa sig färdkost, 7-elevenkaffe brukar vara standard. Ibland ser man även andra klubbar som också ska g sig iväg på resa, men dem pratar man inte med. I filmen nedan kan ni få en känsla av hur det är att sitta med i en minibuss strax innan avfärd, 2012 kanske ni sitter där på riktigt.

Avfärd Gullmars

Snart är det Jul, hej hopp!

//PJ

Comments

  1. hahahaha Ravinen Rasta Maan!

  2. Mr.Vister says

    hahahahahah

  3. Haha!

  4. Kebaben är ju en klassiker!

Speak Your Mind

*

5 + tjugo =