Lucka 14 – Det stora äventyret

I år hände det något speciellt på Järla äventyrsvecka i augusti. Förutom att vara den perfekta aktiviteten för en sista sommarlovsvecka för barn och ungdomar så anslut sig en hop med nya människor. Och de verkade gilla grejen! Under hösten har en mängd nya barn, ungdomar och vuxna synts på Järlagården varje tisdag med en intesitet som vi sällan skådat.

Ola Henriksson och hans team i ungdomskomittén rattar verksamheten föredömligt och Johanna Sundström har lyft den yngsta grön-vita gruppen på ett imponerande sätt. Peter Höglunds teorikurs under mörka tisdagskvällar har lockat ungdomar och vuxna ur stugorna.

Höstens största äventyr var dock Peter ”Halloweenspöket” Wipp som smög omkring i skogen. Kanske inte helt uppskattat av alla vanliga motionärer på elljusspåret den där kvällen men ändå…

/tt

Comments

  1. Utan Matilda, Hilda och Max som i stort sett ensamma råddade hela Äventyrsveckan och tog hand om 25 barn skulle den inte gå att genomföra. Riktigt bra jobbat!

Speak Your Mind

*

nitton − 17 =