Lucka 12 – Piff och Puff

Det här är en hyllning till två klippor i Järlas lagbygge.

Den ena har varit med i Järla i flera år, är bäst i världen på att gå ifrån otränad till topptränad på kortast tid, äter långsamt men så är han ju inte så stor heller. Han är som bäst på en teknisk 7-kilometerssträcka men har de senaste åren haft lite svårt att slå sig in i 1:laget på de stora stafetterna. Trots det gör han alltid riktigt bra insatser och har kraft inom sig för de riktigt stora loppen i Järlas 1:a-lagströja. Dan Wester är en glädjespridare och 2012 kan komma att bli hans stora år!

Den andra grabben är lite mer färsk i Järla men har redan satt färg på klubben! Går i Görans hårda skola och på 2011 års 10-mila visade han vägen på en av de tuffa nattsträckorna, imponerande. Det finns hur mycket kapacitet som helst i denna kropp och hans driv har bidragit mycket till Järlas elit, i vinter kommer han ses som lok i Järlas långpass-tåg. Jag snackar om David Bejbom, chef!

Järlas julkalender gjorde en kort intervju med dessa gossar och ställde frågan: Kommer Järla 2012 att slå 2011 års 10-milaplacering? Svaret finns att beskåda i filmen här under:

Bejj o Dan

//PJ

Comments

  1. ja joo

  2. Mr.Vister says

    Spør meg igjen!!

  3. GIllar

Speak Your Mind

*

ett + fem =