Jukola 2011

Upplevelse för livet är små ord i sammanhanget när man tänker tillbaka på vad som bjöds i helgen under Jukola. Det var som att leva på en adrenalinkick flera dagar i sträck, allting med Jukola är top notch och svårt att beskriva med ord. Ingenting lämnas åt slumpen, Jukola är så otroligt stort och snyggt. Så, för er som inte var där, kika in på denna sida och upplev: http://www.jukola2011.kuvat.fi/kuvat/

Vår resa började på onsdag kväll och varje sekund efter det var en fröjd och erbjöd något att spara och ta med sig framåt i livet. Jag vill med detta tacka Axel, Tordan och övriga coacher för ett fantastiskt jobb och att ni guidar oss löpare till framgång. Ni är så fruktansvärt hängivna och lever för att ge oss bästa förutsättningar, jag är stolt! Alla löpare och kompisar ska också ha ett stort tack, tillsammans har vi så grymt kul!

Det finns säkert också många bilder tagna av Järlafotografer, fram med dessa! Jag bjuder på i princip min enda tagna bild, på en skön trippel av fina grabbar under första NORT-etappen i Borgå :

Kyssar!

Petter

Comments

  1. Tack själv!
    Vi hade fem fantastiska dagar i Finland, inte stolpe in ihelgen men vi närmar oss hela tiden toppen!

Speak Your Mind

*

fem − tre =