10 dagar kvar

Comments

 1. publik says

  Sjukt med folk på järlagården igår, mäktigt!

 2. Om endera Järlas damer eller herrar slår motsvarande lag från IFK Ön, går jag till jobbet.

 3. Nisse N says

  AA – det kanske är bra om Du repeterar villkoren för att det skall bli en promenad. Vi har ju många nya som inte vet vad som står på spel.

 4. Hört den valsen förr….

 5. Runner says

  Bra talat Nisse!

 6. Nisse N says

  AA – sannolikheten för att Du skall få nöta skosulor verkar ganska hög!

 7. Viktigast är att jag äntligen får gå till jobbet

 8. Viktigast att vara snyggast:-))

 9. Nisse N says

  Förväntningarna stiger. Efter seger på Måsen, andraplats i Kolmårdsstafetten och sjätteplats på Stigtomtakavlen finns det risk att vi alla tar för givet att vår herrlag skall ”sopa banan” med konkurrenterna på 10- mila. Samma gäller damerna efter andraplats på Måsen och en rad fina individuella prestationer.

  I tipset här på bloggen svarar 39 av 43 att herrlaget skall komma bland de 20 bästa och 21 av 40 tippar att damerna kommer lika bra.

  Jag är också optimist och tror på riktiogt bra placeringar, men jag vill ändå varna för besvikelser. Det är minst ett trettiotal lag i varje klass som har ambitioner och förmåga att komma bland de allra bästa. Det är troligen 150 – 200 kontroller för herrarna och 75 till 100 för damerna som helst skall tas prickfritt. Hur stor är sannolikheten för att detta skall lyckas?

  Jag hoppas att inte alla förväntningar sätter alltför stor press på lagen. Det viktiga är att vi alla förlitar oss på att våra löpare gör sitt allra bästa – och det gör de alldeles säkert!

Speak Your Mind

*

ett × ett =