Tiomilan spesialisti

Vi börjar lära oss lite finska nu efter ett par månader med JV i bastun. Ifjol kom han 13:e med Ikaalisten på Tiomila, nu hoppas han det blir bättre med Järla i år!

Tervetuola Juho-Veikko!

Namn:  Juho-Veikko Hytönen
Ålder:  25 år
Studerar:  Statsvetenskap vid Stockholms Universitet
Bor:  Kista, Stockholm
Tidigare klubbar:  Suunta 101, Kangasala SK och Ikaalisten Nouseva-Voima
Tidigare resultat:  24:a i finska mästerskapen ultralång ifjol. Tidgare en fjärde och femteplats på finska mästerskapen i juniorklassen.
Ambitioner 2011:  Att vara frisk och skadefri hela säsongen 2011 och visa vad jag kan på riktigt. I fjol var formen bra och jag tänkte att min kapacitet hade räckt till top 30 i Finland. Sen blev jag sjuk i maj och kunde inte träna eller tävla ordentligt på månader. Nu vill jag träna och tävla hela säsongen och göra bra resultat.
Intryck av Järla:  Det finns en avspänd atmosfär i Järlagården och jag har bara träffat trevliga  människor där. Träningssällskapet är stenhårt och grabbarna har skön humor. Jag väntar att jag börjar förstå deras snack bättre 🙂
Övrigt:  Några gånger top 30 på Jukola. Tiomila har alltid gått bättre (nästan varje gång bland de 30 bästa i min sträcka). Var 13:e på Tiomila ifjol med Ikaalisten, förhoppningsvis blir det ännu bättre med Järla i år!

/tt

Comments

  1. Kiitos!

  2. Tietenkin Järla parempi kolmastoista on Tiomila!

  3. Bejbom says

    Tervetuloa JV! Nyt se menee pois!

  4. välkommen JV!

  5. hauskaa, nyt voimme olla todellinen sauna kilpailuun! tervetuloa JV!!

Speak Your Mind

*

13 + fem =