Succé för ungdomarnas upptaktsläger

Ca 20 ungdomar (huvudsakligen grön-orange nivå) deltog i helgens upptaktsläger med övernattning på Järlagården. Programmet bestod av kompassövning, lägerstafett på nya 1000-delskartan samt en inomhushorientering på lördagen. På kvällen blev det mat, kortspel, filmvisning, melodifestival och en del bus och spöken. Efter revelj vankades frukost följt av olika orienteringsbanor där uppgiften bestod i att springa banan två varv (i motsatt riktning) och försöka ha samma tid på båda varven. Ledarna Måns, Peter H, Erik, Peter W, Tomas och Ola med stort stöd av Per och Ylva tackar för lånet av barnen. Nu ställer vi siktet på Måsen-lägret om två veckor.

Genomgång inför eftermiddagens inomhusorienteringsstafett.

Comments

 1. Imponerande trots snöläget. Bra jobbat!

 2. Nisse N says

  Instämmer helt med Tord!

  Vår vision är ju att kontinuerligt vara en av de allra bästa klubbarna för både ungdom och elit och dit når vi bara med ständigt tillskott av nya orienteringsintresserade ungdomar som tas om hand av engagerade och kunniga ledare.

  Jag passerade Järlagården på söndagsförmiddagen och gladdes åt den stämning som verkade råda på lägret.

 3. Vad roligt att se…. imponerande!

  För ni ungdomsledare gör ett så viktigt jobb för Järla orientering. Det som inte är kortsiktigt utan långsiktigt, det som handlar om Återväxt!

  Återväxt med ett bra ledarskap är helt avgörande för en levande förening med gemenskap och nya framgångar och glädje i framtidens skogar!
  /Tord

Speak Your Mind

*

fyra × fyra =