Bra drag på ungdomarnas Måsen-läger

Calle Sönne gjorde debut i Måsen-stafetten och tog en första sträcka i H12 utan att blinka.

Kanske tur att vi kört två Måsen-läger i år – ett för eliten och ett för ungdomarna. Inte säker på att eliten klarat att behålla skärpan efter H12-ornas kuddkrig och kortspel eller D14-tjejernas fnittermys eller H16-killarnas lasagne-race. Många var med för första gången på den här typen av stafett-läger och det märktes lite på resultaten. Men nu vet vi att det värsta som kan hända är att man tappar sportidentpinnen eller kontrolldefinitionen eller missar en stämpling eller bommar 10 minuter på en ganska enkel kontroll. Och om två veckor kommer en ny stafett. Vi vet också att det viktigtaste är att man är med och har kul och att vi får en bra sammanhållning i gruppen. Resutaten kommer efterhand och att få se Anders Holmberg glida i mål med sitt leende på upploppet är en otrolig inspiration för oss alla, stor som liten.

Comments

 1. Ja! Det var bra med två Måsen-läger i år av flera skäl logistik och resa o.s.v.
  Men tanken kittlar inför framtiden, för kuddkrig, kortspel och fnittermys
  det är skitkul! Kräver bara en avgränsning och ett bra ledarskap.
  Men att tappa sportidentpinnen eller kontrolldefinitionen eller missa en stämpling eller bomma 10 minuter på en ganska enkel kontroll det gäller definitivt även i HD21.

 2. Sannolikt Järlas bästa helg på 50 år!

  Tack alla löpare OCH ledare som bidrog till bra resultat och god sammanhållning.

 3. Dubbelt så många, dubbelt så bra

 4. Nisse N says

  Det värmer att läsa så lyriska beskrivningar från båda lägren!

Speak Your Mind

*

8 − 1 =