Snöspelen på rätt spår

Hörde på radion i morse att skidklubbarna har svårt att rekrytera nya medlemmar trots fina vintrar. Vårt koncept med Snöspelen som i all hast utvecklades av vår nye ordförande Freddy kan vara rätt spår. Trots bister morgontemp med dryga 20 minusgrader kom ca 50 tävlande barn i åldern upp till 12 år, majoriteten helt nya deltagare som på detta sätt får sin första (väldigt positiva) kontakt med Järla Orientering och Skidor. Konceptet bestod av valfri tidtagning, ett eller två enkilometersvarv, ingen startavgift, försäljning av korv och hamburgare och givetvis nummerlappar och diplom.

Comments

 1. Esp>>släpp Norge – du är i Sverige nu

 2. Kör barneskirenn på skid-DM i stället

  http://www.youtube.com/watch?v=P6tnaPrxg0Y

 3. Kanon!
  Samma antal deltagare som Vinterserien 50 st!
  Men mycket bra jobbat…vi profilerar oss, och nästa gång 150?

 4. Drop Dead says

  Espen har fyllt 16 och var för gammal

 5. Vann Espen?

Speak Your Mind

*

arton − 14 =