Järlas spårmästare

Klockan 09:00 i dag gick jag upp till Järlagården för att ta en skidtur. Där stod Matts Andrées bil och spårskotern hade uppenbarligen körts ut – spåren var jättefina. En halvtimme senare träffade jag Matts nere på Stengärdet. Han berättade då att han kört sedan klockan sex på morgonen. Före det vet jag att han körde i torsdags kväll till mycket sent och i fredags kväll. Däremellan har hans dagar varit fyllda med möten om skidspåren och tillverkning av skyltar. Jag bedömer att Matts jobbat minst 25-30 timmar med spåren de senaste fyra dygnen.

Matts lägger ner ett enormt arbete på våra skidspår och det ger mycket fin PR för klubben och möjlighet för alla i klubben att åka i bra spår.

Ett mycket stort tack till Matts!

För att underlätta Matts arbete uppmanar jag alla allvarligt att inte springa eller gå i spårområdet. Särskilt upp- och nedfarterna vid Järlagården är mycket känsliga. Matts har kört upp en gångstig som börjar bakom skoterhuset om någon känner behova att ta sig upp eller ner till fots.

Nisse N

Comments

  1. Nattlöpare says

    Hur ser det nya vrålåket ut!?

  2. Snygg skoter – matchar våra kläder!

  3. Matts har alltid satt Järlas intressen före allt annat.
    En Järlaikon!

  4. Du är grym mats! Grymma spår!!

Speak Your Mind

*

fyra − 3 =