Järla on ice

Ungdomskommitténs skridskotur samlade inte så många deltagare men vi som var med fick åka desto längre. Turen gick via Järlasjön, Kolbotten och Duvnäsviken. Där fick vi gå en bit så att vi kom ut på Baggensfärden. Med Magnus Hektor som färdledare kändes det tryggt att fortsätta på Ingaröfjärden och vidare ner mot Tyresö. Vid Uddby fikade vi nedanför Lenas kåk och fortsatte sedan över sjöarna Albysjön, Tyresöflaten, Långsjön, Drevviken, Flaten, Ältasjön, Söderbysjön med målgång vid Dammtorp. Snacka om runda. Dag somnade ovaggad den kvällen.

Comments

  1. Magnus – kan vi inte få en proffsledd tur för alla kategorier?

  2. läslusta says

    Låter skönt, Vi var två ”järladamer” som i söndags åkte via isar på Duvnäsviken, Baggen, Erstaviken, Ingaröfjärden upp passerade Björkvik och tog oss in mellan öarna mot norra Värmdö. Tyvärr gick inte bussen som vi planerat, men vänliga fritidsboende tog med oss i sina bilar in mot staden.
    En underbar dag!!!

  3. Imponerande runda! Hänger gärna på nästa gång.

Speak Your Mind

*

tio + nitton =