Välkommen Ida!

Ida Johansson, IFK Mora, har bestämt sig för att springa för Järla från och med 2011. Ida har varit med och tränat en del med Järla de senaste två åren och från och med nu kommer vi att få se henne i den svarta tävlingsdressen.

Vad gör du när du inte hänger med Järla?
– Jag är 23 år (24 till sommaren) pluggar till sjuksköterska på Röda Korsets Högskola här i Stockholm och har ett år kvar att läsa

Främsta orienteringsmeriter?
– Oj, hoppas gamla meriter är okej… 2 USM-silver, 3 SM-silver (juniorklass), segrare i den första micro-orienteringstävlingen i Norden, lite SM-medaljer i skidorientering. Kanske finns ett bäst-före datum på meriter, dax att skaffa nya i den svarta dressen?!

Varför Järla?
– Jag har ju varit med Järla ett tag nu och tränat och tycker det är en framåt och härlig klubb som jag kände mig välkommen i direkt! Alla är otroligt goa och trevliga och jag har alltid känt mig som en i gänget och nu vill jag vara det på riktigt!

Hur ser du fram emot 2011?
– 2011 blir förhoppningsvis ett roligt tränings och tävlingsår och jag hoppas få vara med och kriga på stafetterna framför allt! Just nu är svagheten den fysiska formen men den ska tränas upp framöver! Min styrka är just nu att jag tycker det ska bli riktigt kul med orientering under året! Nu för tiden är det mittensträckorna som jag gillar mest i stafett, då jag kan göra mitt eget lopp. Ser fram emot våren med Järla-gänget! Ska försöka bidra med det jag kan och hoppas på många roliga träningar och tävlingar framöver.

Favoritterräng?
Favoritterräng måste nästan vara fjället.

Grymt välkommen i gänget Ida!

/tt

Comments

  1. Välkommen till Ida-ho country. (no country for old men)

  2. Så himla skoj Ida!!:)

  3. Kul Ida! Du är jättevälkommen.

  4. Instämmer i välkomnandet!

  5. Välkommen Ida lilla!

  6. riktigt nice ida!! välkommen =)

  7. Like

  8. Jättekul Ida! Blir grymt med en liten solstråle på träningarna.

  9. Trevligt! Välkommen!

  10. Välkommen ida!!!

Speak Your Mind

*

ett × fyra =