Träningsdag på lördag

Elitgruppen drar på lördag söderut för att sniffa 10-milaluft, närmare bestämt till Storvreten (DM sprint 2008) för ett teknikpass. Harbrostugan står sedan öppen för oss där vi ska duscha, basta och äta lunch. Detta följs sedan av ett 10-milateoripass och på eftermiddagen träningspass 2 som består av löpning. Det finns alternativ att åka skidor ifrån Harbrostugan om man vill det.

Färd till Tumba ordnas själva, kom överens eller samåk.

Alla är välkomna att delta, men se till att SNARAST anmäla er på hemsidan! Vi ses!

Comments

  1. Ja, blandat underlag med cykelvägar, öppna ytor och skogssluttningar. Snön ligger så det är svårt att säga hur mycket asfalt som ligger öppet. Borde funka bra med orienteringsskor men även metalldubbfria är bra.
    Till lunch finns det lite olika alternativ. Vill man kan man plocka med sig matlåda, annars hämtar vi utifrån. Se till att ni får med er lite cash så vi kan göra en smidig betalning.
    Försök prata ihop er om skjuts, fyll bilarna. Det går bra att åka pendeltåg till Tumba, då kan man bli upphämtad. Mitt nummer 070-4602559.

  2. sprint på vägar med några små avstickare, ser fin ut!

  3. Jag kanske behöver lite hjälp att komma till träning från tåget eller något. Ring mig imorgon (0733478712) eller maila mig (davidbreadmaker@gmaill.com).

  4. E-lefant says

    Vad är det för underlag på sprint-träningen grappar?

Speak Your Mind

*

tjugo − fjorton =