Ullmaxkompis sökes!

Under hösten som gått har vi tillsammans jobbat flitigt för att sälja så mycket Ullmaxprodukter som möjligt, och det har verkligen gått bra. Ett stor tack till alla försäljare, och till Rickard Wass som haft koll på ekonomin!

Jag och Klara har även jobbat en del på egen hand då vi samlat ihop ordrar, beställt produkterna, hämtat ut paket, sorterat upp och lämnat ut allt åt er. Förutom lite för mycket störningar på huvudlagret i Örebro har vi inga negativa erfarenheter 🙂  

Nu söker vi någon som vill ta sig an denna uppgift ihop med Klara under en tremånadersperiod (januari-mars). Själv ska jag nämligen iväg till den skotska huvudstaden och praktisera mina språkkunskaper!

Vi vet att det finns många som ännu inte hunnit spana in produkterna, är intresserade av att köpa något, eller kanske vill pröva lyckan på jobbet och se om de kan matcha Tranan med sina 18 446kr!

 

 

Självklart ska klubben fortsätta att tjäna pengar, eller vad tycker ni? Hör i sådant fall av er till någon av oss!

//  Malin

Comments

 1. Jag sålde för 18 000 spänn hur lätt som helst på jobbet utan att göra nått egentligen annat än att kånka med mig Ullmax-väskan till fikarummet i två dagar.

  Jag utmanar alla under 2011 att klå mitt rekord! 100 spänn ur min privata ficka till den som lyckas.

 2. Gryningslöpare says

  Äntligen! En tjej som skriver på bloggen! Trodde att de hade dött ut..

 3. Kerstin Sandström says

  Järla tjänar 30 % då vi kör via Klara och Malin. Beställer vi via hemsidan gör vi en förtjänst på 15%.
  Därför behövs en tjej eller kille (!!!) som kan hjälpa Klara att administerar inköpen fram till april månad.
  Gott Nytt år!
  önskar familjen Sandström

 4. fina killar gör saker tillsammans!

 5. Bra grejer det här med ullmax, försäljningen fungerade fint på brandstation även om jag har en bit kvar upp till Tranan.
  När jag kom tillbaks till jobbet igår efter ledighet visade det sig att grabbarna själva hade beställt mössor (som vi kan använda ute på larm) genom Ullmaxs hemsida och angett Järla Orientering som klubben som ska sanktioneras pengar. Fina grabbar och ikväll ska vi laga nyårs-supé på brandstation!

Speak Your Mind

*

elva − 8 =