Lucka 8 – Medaljsmak

Japp, idag hyllar Järlakalendern grabbarna som presterade på topp när det gällde som mest, på SM-stafetten i Umeå. Visst fanns det medalj i tankarna innan tävlingen startat efter att ha upplevt en försäsong med Kollbergs 4-minutare,  varit med om Joels 10-milaprestation och följt Olles GPS-spår i kartarkivet. Brons blev det efter en hård uppgörelse för Olle på slutet där han avgjorde mot Ravinen, Attunda och Tullinge, viktigt!! Grattis Grattis!!

 

Comments

  1. Olle i all ära, du är och har alltid varit ankaret i alla lag du varit med i. Men icke att förglömma – Det krävs ju två till för att få runt ett lag på SM. Christians och Joels prestationer måste höjas. Utan dessa hade nog ingen medalj hängt runt Olles hals!
    Bra kämpat alla tre!

    /BM

  2. Olle mot Bergman i en tuff duell, Olle är starkast och går segrande ur striden och tar medalj med grabbarna, gott!

Speak Your Mind

*

tretton + fem =