Klappjakt i Ryssbergen

Doften av glögg och pepparkakor låg som en dimma över Finntorp igår kväll när ett 25-tal löpare drog iväg upp i Ryssbergen vid tourpremiären. Ryssbergens tekniska sluttning gav utdelning direkt och splittrade klungan. Elin krossade i damklassen och Olle tog en minutseger före de hungriga vargarna. Poängställning kommer snart här på bloggen.

Resultat: www.jarla.com/jarla_ny/display_news.asp?ID=664
Banan: www.jarla.com/jarla_ny/download/Herrar-ABC.pdf

/Tranan

Comments

  1. ”Järla Orientering – mer än en klubb” Den är bra! Så bygger vi Järla 2011.

  2. Jag säger bara ”més que un club”. Det är den känslan man får när vi drar iväg i snön allihop. Järla O-tour är ett superarrangemang. Hoppas fler hänger på nästa gång så att det finns någon man kan vinna över i herrar kort. Järla Orientering – mer än en klubb. Smaka på den, kanske nästa tröjtryck. Steal with pride.

  3. Gryningslöpare says

    Bra uppställning, stort startfält. Var var alla ledare?

  4. Tack för igår, jävligt trevligt!

    Ändring i resultaten, Mats Nybråten -> Mats Nordbröden 😉

Speak Your Mind

*

fem × ett =