Ullmaxförsäljning

Hej alla Järlaiter!

Som ni säkert hört så har vi börjat sälja Ullmaxkläder för att få in pengar till klubben. Vi har tidigare sålt Ullmax på gymnasiet och vet att det är ett väldigt effektivt och enkelt sätt att tjäna pengar på. För att det här ska gå så bra som möjligt är en förutsättning att alla drar sitt strå till stacken och hjälper till med försäljningen. 30 % av det vi säljer för går oavkortat till klubben. På hemsidan finns nu även en Ullmaxbanner som ni kan använda er av för att komma in på Ullmax egna hemsida och spana in produkterna m.m. Varje klick på bannern räknas och den förening som efter en månad har flest antal klick belönas som månadens förening och en prissumma på 20.000 kronor. Om ni har en stund över tveka alltså inte att gå in och klicka loss!

Hur försäljning/beställning går till finns det mer info om i det mail vi skickar under dagen.

Det går även att beställa produkterna via Ullmax egna hemsida men vi vill att ni då ska ha i åtanke att via denna typ av försäljning erhåller Järla ”bara” 15 % av försäljningssumman. Vi rekommenderar alltså att ni säljer via oss och bara använder hemsidan i nödfall.

Vi kommer båda finnas till hands på Järlagården imorgon om ni undrar något!

Alla ska med! / Klara & Malin, live på ett tåg från Lund

Comments

  1. Klickmästare – det handlar inte om hastighet, det är antalet klick som räknas. Klicka på och försök bli månadens förening. 20.000:- finns i potten!

  2. Kanon !

    De har sköna och bra prylar.

  3. Klickmästare says

    25 klick på fyra minuter! vem slår det?

Speak Your Mind

*

13 − nio =