Bästa tisdagen på året

Av någon outgrundlig anledning brukar det aldrig riktigt vara nån organiserad träning just tisdagen på höstlovet. Så även igår. Dock brukar jag av en lika outgrundlig anledning alltid masa mig till Järlagården just den tisdagen. Bara för att det brukar vara en av årets bästa tisdagskvällar, så även igår!

Perfekt träningsväder, grundträningsperiod och vintersäsong står för dörren och det andas optimism i det gamla huset. Det blev skön återhämtningsträning för mig och Wiberg och några slitna Smålandslöpare medan de flesta körde 4 min-intervaller eller med lampa i skogen.

Det bästa just den här tisdagen brukar dock vara stämningen och soppan! Halvfullt på Järlagården och skönt surr och snack. Tiomila presenterade nästa års sträckor igår och det var förstås uppe som tema. Tordan hade fixat höstmys med en exemplarisk gulasch, gott bröd och tända ljus. Stämning och softisch!

Kände mig stark när jag åkte hem, tror många kände med mig. Synd för er som inte var där.

/tt

Comments

 1. Ja, november och december är alltid min bästa träningsmånader! Optimala förutsättningar för återhämtning och tung grundträning.

  Jag kommer på styrkan ikväll!

 2. Grundträningsperiod/försäsong vinter är ju lite ”din tid” också Tranan. 😉 Och det är bra för det smittar. 🙂

 3. Tack! Snyggt inlägg för det du beskriver, är en poetisk beskrivning av ”klubbkännsla!”
  Jag vet att vi måste jobba mer och hårdare på den kännslan.
  Oavsett nivå, ålder och meriter. Kom till trännigarna.

  För vi är rejält på på gång i Järla orientering!

Speak Your Mind

*

elva − 6 =