Syret räcker inte till

Det blev en lugnare dag idag. Så fort man trycker på lite på glaciären så börjar syran pumpa i musklerna, andningen skenar och det känns nästan som yrsel. Ingen idé, bara att rätta in sig i lunken. Syret tog slut. Var helt slut efter två varv på 8 km-spåret, mosade i mig smält choklad och sen tog vi ett lugnare varv på 5 km-rundan i skuggan av berget.

Idag dök tyskarna upp, Teichman och Angerer, my god vilka killar att åka! Pettan matchade Kowalczyk och Ferry, jag stod bara och tittade. Pappa Lasse tar hand om oss, det är skönt, vid frukosten, i liften, efter passet och i bastun. Lasse fick frågan på glaciären om hur många killar han hade med sig i sitt team. ”Two strong guys, fantastisch!” sa Lasse.

På hotellet har finnarna som Pettan och Härberg krossade på fjället i somras dragit. Vi njuter lugnet med ständig Tyrolermusik i högtalarna på solterrassen.

På eftermiddagen rullskidpass där Lasse stakade ifrån småpojkarna i backen upp från Weissenbach, fantastisch!

/Team Englund

Comments

  1. Lasse Englund vem är det?
    Är inte han en ”spinnakeråkare”? Har han sett en orienteringsskärm?

  2. Dags att ge oss lasses 3 bästa citat!!

Speak Your Mind

*

2 × tre =