Snart bäst i Sverige

Lite i skymundan har hon gjort en helt grym säsong. Elin var på väg att sno hem hela totala Elitserien men slutade totaltrea efter helgens final. Hon har varit med i toppen hela året utan att springa de första två tävlingarna och med de tre delsegrarna i Norrbotten satte hon sig i respekt hos resten av topplöparna.

Heroiska stafettlopp har varvats med en del brutala missar som exempelvis på första kontrollen på kort-SM-finalen. Man blir alldeles snurrig i huvudet och åksjuk när man kollar gps-trackingen i efterhand!

Allra mest imponerande var när Elin förde Järla till täten i 25-manna och speakern höll på att sätta i halsen när han fick rapporter att Elin fullständigt krossade Emma Claesson i skogen. Nu höll det inte hela vägen den gången, nästa år så är det en revaschsugen Skantze på 24:e sträckan!

Blir det landslaget nu? Beror kanske på vem som blir ny förbundskapten…

/tt

Comments

 1. AA: Måtte gud snart förbjuda förkortningen ”OL”. Det heter ”orientering” och inget annat.

 2. Elin är Järlas mest genomtränade och blir ett snäpp bättre för varje år. Ses snart i en landslagsdress nära dig…

  tt>>dina OL-kunskaper verkar begränsade; ”Kort-SM”?? och Elin springer str 25 nästa år på 25-manna, man växlar herr- och dam på 24/25:e mellan åren.

  När får vi se Musse springa 3300 m hinder?

 3. Stavsjö Bruk says

  Tre eliseriesegrar på tre dagar – det borde väl meritera för att bli ”Årets kanon” i Järla.

 4. Skit i Skepparn, skicka in allt du har!

 5. beundrare says

  Hon imponerar och ser jävligt cool ut!

Speak Your Mind

*

tre × 1 =