Johan Nordqvist avgjorde Ungdomsserien

Oanmäld dyker en lite grabb upp på Ungdomsseriefinalen i söndags men vi lyckas klämma in honom på en inskolningsbana efter lite övertalning i sekretariatet. Poängräkningen liknar mest valnatten för några veckor sedan men till slut står det klart att Järla kniper fjärdeplatsen med 14 poängs marginal. Tack vare Johans 20 poäng nådde vi över nedflyttningsstrecket till femteplatsen. Syrran Olga sprang D16 för första gången, även det en prestation. Starkt jobbat! Nästa år satsar vi ytterligare ett steg.

Comments

 1. Marit>>vilken stolt brorson du kan få om du debuterar på 25mannakorten!

 2. Marit Hichens-Bergström says

  Heja Johan!
  Vilken stolt faster jag är!
  Kram
  Marit

 3. Enligt StOF:s hemsida blev vi femma efter kontrollräkning. Snättringe slog oss med 7 poäng, men det förtar ju inte Johans prestation.

 4. Johan står längst fram och tittar in i kameran på fotot som ligger på hemsidan.

 5. En eloge till alla som dubblerade Skol-SM och Ungdomsserien i söndags.
  Givet förutsättningarna var söndagens 4:e plats en stor seger.

 6. Snyggt Johan! Och snyggt också alla andra järlaungdomar som tagit poäng under årets ungdomsserie. Att det blev knappt i år visar också betydelsen av att alla ställer upp på alla tävlingar och tar åtminstone några poäng varje gång, varje poäng behövs!

 7. Fan vilken hjälte!!! Har vi nån bild? Jag skulle vilja säga att det var ett under att vi höll kvar fjärdeplatsen i totalen trots att alla jobbade med Skol-SM i helgen.

  Tack alla i ungdomskommittén som roddade ihop allt tillslut!

Speak Your Mind

*

två × 2 =