25manna-buzz…

Hasses budord: Håll kontakt med din lagledare. Fokusera på prestation före resultat. Spring med rätt pinne. Startstämpla. 100 procent rätt. Upp med blicken och se var du har de andra. Inga bommar. Stämpla aldrig utan att kolla kodsiffran. Ljud och ljussignal. Växla med rätt karta. Fokus.

Nu åker vi!

/Elitkommittén

Comments

 1. EM>>när hade Stof ett(1) rätt senast?

 2. Ang. StOF:s kommentar: Vilken knallkork! Järlas tjejer har ju piskat Järlas killar i Tiomila, Jukola, stafett-SM i år och nu visat sig grymma igen på 25-manna!

 3. Anders A says

  Någon som av misstag fick med sig Ellinors svarta Craftjacka från vår kläddepå vid växlingsfållan igår?

 4. Grattis till den fina placeringen! En särskild eloge till damerna på sträcka tre och alla övriga som sprang parallellsträckor. Det var här placeringen grundlades. Jag vill även kommentera att jag som åskådare såg att alla var enormt fokuserade och visade en stor kämparglöd. I avsaknaden av två av elitlöparna var det många andra som klev fram och levererade resultat. Det är så ett vinnande team byggs. Med lite tur kunde det blivit en ännu bättre placerine kanske t o m seger. GRATTIS!

 5. à-propos StOF.s kommentar – damerna på tredjesträckan gick upp 23 placeringar och tog in 16 sekunder på täten, Elin gick upp fyra placeringar och tog in 4,5 minuter på täten och fjärdesträckan med tre tjejer gick upp en placering och tappade enbart en halv minut.
  Damstallet är kanske inte så stort men ”vekt” är det inte!

 6. Vilken laginsats! Grattis hela laget!

 7. Citat StOF:s hemsida:
  ”Rent logiskt borde det vara Järlas tur att få till det. Möjligen är deras damstall lite för vekt, men topp 10 finns inom räckhåll”.

  Järlas girlpower visade vägen!

 8. fanclub! says

  Stockholm tillhör oss!

 9. Roligt med 25manna, nu ska vi ha kul!! Det verkar även som att Vister har tagit över som kungen på kartarkivet!!!!

 10. Fokus är rätta ordet. Nu gäller det att visa övriga vad Järla står för. Lycka till

Speak Your Mind

*

ett × 3 =