Hjälp till att föra Järla framåt och uppåt

Det finns många funktionärs- och ledarroller i vår klubb som behöver nya krafter och förstärkning. Det finns såväl uppgifter som kräver orienteringskunskap som uppgifter där sådan kunskap inte behövs. Just nu söker vi nya krafter till exempelvis:

Julgranskommittén, aktivitets- och breddkommittén, materialhanteringen, marknadsföringsåtgärder, nästa omgång av hittaut.nu m.m.

Vi planerar att under hösten ordna loppmarknad –”Järlas retro och begagnat”- under ett par veckändar och där sälja sådant som vi medlemmar själva skänker eller samla in. Vem vill hjälpa till med detta?

För nästa år förbereds ett ”stadslopp” i Nacka och Hammarby Sjöstad. En grupp bestående av Fredrik Trahn, Erik Wiberg, Dan Wester och Peter Höglund har påbörjat förberedelserna och de behöver ett par personer till för marknadsföring och sponsorkontakter.

Du som kan göra en insats – stor eller liten – ombeds att snarast meddela mig. Maila till nisse@nissenilsson.se eller ring till 7167173 eller 0709 699279.

Comments

  1. De som vill vara med i gruppen som jobbar med motionsloppet i Nacka nästa år kan kontakta Fredrik Trahn direkt. Eller den som har idéer och förslag på hur ett lopp kan genomföras.

Speak Your Mind

*

arton − sex =