Hundravallen är sprängd!

Det har pratats mycket om förstalagen efter Tiomila, att tjejerna var bättre än killarna och att ungdomarna var outstanding. Men det har skrivits annan historia på Tiomila också. Herrarnas andralag tog sig för första gången under 100 och blev 98.

Bäst i andralaget gick Lasse Clevnert på femte som bara tappade 8 min på Petter som låg och borrade i täten på den långa 12 km-sträckan. Om alla i laget till nästa år bara förbättrar sig så lite som 3 min var är placering 75 ett faktum.

Löpare placering  + tid på förstalaget
Axel 184 9 min
Erik W 122 13 min
Dan E 119 23 min
Dan W 104 7 min
Lasse 92 8 min
Fredrik 97 6 min
Henrik 98 9 min
Micke 95 22 min
David H 93 4 min
Don 98 20 min

Herrarnas tredjelag tvingades tyvärr bryta då Nisse Amberg på sträcka 6 tappat bort Sportident-pinnen i en sankmark. Noterbart är dock Oskar Hektors mycket imponerande lopp på första sträckan där han växlade som 140:e, endast 6 minuter efter förstalaget!

/Trötta Tranan

Comments

 1. Farsan says

  lika som bär 3

  Danne Engberg – Sideshow Bob

 2. lika som bär 2.

  Danne Engberg – Salem Al Fakir

  /bh

 3. Lika som bär: Money Brother – Danne Engberg

 4. Kul att få se den rätta laguppställningen…

  Kanske man kan få se vilka som sprang i tredjelaget också,.

  Kan förstå att det inte var ekonomiskt försvarbart att betala 100:- per lagändring, men det vore kul att se vilka som till slut sprang i de tre lagen.

  Detta gäller väl alla Järlas lag inte bara på herrsidan…

  /BM

Speak Your Mind

*

10 − 6 =