-1 Tio och tjugofem

Tio och tjugofem. Inte priset på en liter mjölk men väl Järlas målsättning i helgen. Herrarnas förstalag har placering 10 som mål och damernas förstalag placering 25. Inte helt orealistiskt om vi presterar på topp, frågan är om vi tror på våra egna mål.

På bloggens omröstning är det bara 11% som tror på en plats för herrarna mellan 6 och 10. De flesta, 66%, tror på en slutplacering mellan 11 och 20. Lika dant är för damerna. Där tror 39% av Järlabloggens omröstare på placering 36-50 medan 36% tror på placering 21-35.

För herrarnas andralag är målsättningen 100 och torde vara lika för damernas andralag med tanke på bådas placering runt 140 ifjol. Tredjelagen borde klara en nivå runt 250. Ungdomslagen målsättning lämnar jag till ungdomskommittén att redovisa.

Men målen är absolut möjliga att nå! Framför allt handlar det då förstås om ett bra lagarbete. Först och främst att hålla sig hel och frisk sista veckan och inte ta några risker. För det andra inga individuella hjältelopp utan stabila och sansade lopp för att ge det bästa möjliga utgångsläget för sistasträckslöparna. Det handlar om att springa behärskat och vara medveten om vad resten i klungan gör och handla utefter det. Metodiskt, säkert och framför allt taktisk löpning, full ös när möjlighet ges.

Fokus, fokus, fokus!

/Tranan

Comments

 1. Souschefen says

  Vem hade tippat Järla topp 5. Hand upp och respekt

 2. Linnea says

  Juste tjejer, glom inte att filma och ta foton till arets film 😉 Linnea

 3. Linnea says

  STORT LYCKA TILL ALLESAMMANS!! Jag foljer er pa natet. Spoa skiten ur Lidingo och SNO. Puss Linnea

 4. Hej boys!

  På lördag har vi gemensam samling för lag 1 och 2 klockan 17:00 i partytältet.

  Genomgång av: PM, lagen, utdelning nr-lappar, SI-pinnar. Övrigt.

  Angående resan till Finspång så finnas möjlighet att åka minibuss till tävlingen, Tordan ansvarar, se bloggen, om ni önskar skjuts!

  Nu kör vi!

  UK
  Göran / Hasse

Speak Your Mind

*

ett + ett =