Visionen

Nu är det dags att presentera vår vision, d.v.s. vart vi siktar enligt beslut på årsmötet.

Visionen

Vi siktar på att kontinuerligt vara en av Sveriges allra bästa orienteringsklubbar för både ungdomar och elit. Vi vill erbjuda bästa möjliga utvecklingsmiljö för våra medlemmar.

Detta är en mycket hög målsättning. Väldigt få klubbar, om ens någon, uppfyller i dag allt som inryms i denna vision.

Kontinuerligt och både och är väldigt väsentliga ord. Att bli bland de allra bästa både i ungdomsklasserna och i elitklasserna och att vara det många år i följd, d.v.s. kontinuerligt, är en inriktning som kommer att kräva väldigt mycket av oss alla – men det är väldigt roligt att vi har tagit den utmaningen.

Bästa möjliga utvecklingsmiljö för våra medlemmar är naturligtvis oerhört väsentlig för att vi skall kunna uppfylla det som står i den första meningen. Vad lägger Du som läser detta in i ”bästa tänkbara utvecklingsmiljö”?

Nisse N

Comments

  1. Förlåt att jag frångår ämnet, men jag vill gärna informera om att Svealandsmästerskapen i skid-o avgörs i Nyköping i helgen, se länk: http://www.skidor.com/ImageVault/Images/id_4336/ImageVaultHandler.aspx

  2. Extremt hög målsättning, men spännande och utmanande! Kommer att kräva stora insatser av både löpare, ledare och tränare.

  3. maxwell says

    Bästa träningsmiljö skulle jag säga är

    ”Att i en stark och social grupp ha kul och sprida glädje tillsammans samt att träna med meriterade och motiverade löpare gärna med olika nationaliteter som tillsammans bidrar och delar med sig av egna erfarenheter vilket leder till att vi tillsammans hela tiden närmar oss toppen. Teknikträningen ska vara av högsta kvalitet och omväxlande så vi hela tiden förbättrar oss. Vi ska inte vara rädda att prova något nytt, Järla ska vara framåt, uppåt och ledande!”

Speak Your Mind

*

tjugo − sju =