Tjejsamling Söndag

Tjejsamling Söndag 14/3 tillsammans med Gunilla Svärd.

Program:

10:00 Träning, sprint-OL
12:00 Lunch
12:30 Teori: Bombeetende/koncentration

Sprintträningen är en mix av 70% stadsmiljö och 30% skog/park. Sportident gäller!

Alla killar som vill ha en bra sprintträning har möjlighet att köra banan från 11:00. Enda kravet är att ni plockar in kontrollerna. Anmäl er nedan så att jag vet hur många kartor som behövs. Kombinera detta med löpning och ni har ett perfekt långpass.

//peter

Comments

 1. Tack för bra träning Peter!

 2. Jag är tveksam om jag kommer, hade rätt ont i utsidan av båda benen idag när jag sprang. Men man vet aldrig med mig;)

 3. Kolba>> Starten är vid tunneln under motorvägen mellan Nackagymnasium och Kunskapsskolan.

 4. Kolba>> gör som du vill, du kan springa direkt till sprinten om det blir lättast för dig. Den är vid Nacka gymnasium någonstans om jag fattade det hela rätt. Jag tänkte få ihop en bit iallafall.

 5. Antar att jag åker kommunalt?

 6. Jag kommer och kör med dig imorn Olle 🙂
  Men tänkte du köra ett långpass då? Tänkte bara om jag ska springa till Järlagåden eller åka kommunalt? Tänkte få ihop 2h…

 7. Norrland says

  Jag kommer lägga 6 kartor på bänken innanför entren på Järlagården.

  Om du blir ensam Olle kommer jag att hjälpa dig med att plocka in kontrollerna. Tror att du kommer få ett bra sprintpass.

 8. Okej, ser ut som att jag blir ganska själv av killarna att köra denna träning. Jag kör iallafall sprinterna vid 11:00, springer från Järlagården 10:30 för att få springa igång några kilometer. Sedan kör jag sprinterna högt tempo, med vila mellan, och efter detta lite mer löpning.

  Peter>> Jag kan plocka in kontrollerna. Men jag skulle behöva veta exakt vart starten för sprinterna är. Kan du lägga kvar karta åt mig på Järlagården, alternativt att du har en extra kvar som du lägger vid starten.

 9. Jag tar gärna karta och kör sprintbanorna.

Speak Your Mind

*

ett × fem =