Järla – en gubbklubb?

Torsdagen den 25 februari deltar vi i med hittaut.nu i Nackas Företagarträff. Avsikten är i första hand att få en nystart inför våren för hittaut.nu och att värva fler arbetsgivare till ”Utmaningen”, men vi är också där för att sprida information om Järla.

Vår bemanning i montern är just nu Anders Platt (H21), Bosse Andersson (H55), Jan-Olof Norén (H65) och jag själv (H70). Genomsnittsåldern är ca 55 år!

Maria Andersson kommer och löser av en stund vid lunch och det är bra, men visst vore det mycket bättre om det var fler unga och fler tjejer. Vi skall väl inte framstå som en gubbklubb – för till skillnad från de flesta andra är det just vad vi inte är.

Vi gubbar kan göra mer nytta på mässan genom att röra oss i lokalerna och ta kontakter. I montern skulle jag vilja att vi visar vad vi är – en ung och framåt klubb. Anders och Maria behöver sällskap.

Du som kan göra en insats på minst två timmar mellan kl. 10 och 17 – meddela mig snarast, antingen här på bloggen eller med ett mail till nisse@nissenilsson.se

Nisse N

Comments

 1. Det finns grabbar också. Erik Brandhorst kommer och vår nye medlem och hittaut-deltagare Ulf Bråsjö. Den senare höjer medelåldern, men det blir bra att ha med en flitig hittaut-deltagare.

 2. Kanon Hilda och Klara! Var är grabbarna? Vilar ni ut efter allt OS tittande i soffan? Kan meddela att det fungerade mycket bra att gå på måndasgympan trots att Kalla störtade fram i de kanadensiska spåren. Vi, som var på gympan, hade Wibergs mobil-TV att lyssna till medan vi kämpade med Marias övnigar. Hörde f.ö. att det fanns en massa bra bortförklaringar till varför man inte kunde komma, som tex. Hundvakt, sega ben m.m.
  /BM

 3. Bra Hilda – jag visste väl att Du skulle ställa upp.

 4. Jag kommer runt kl 1 och visar att det till och med finns ungdomar i klubben!

 5. Nisse N>>här är mina referenser;
  98-56-68

 6. Gubbigheten minskar – Klara Hall kommer. Vem kommer mer?

  Gynning måste nog skicka sina referenser för att bli aktuell.

 7. Jag är ju tjej och ser ganska bra ut. Måste man kunna säga nåt??

 8. beundrare says

  Toppa laget med några snygga och trevlig Järla tjejer så går det nog bra;)

Speak Your Mind

*

9 − 5 =