Är våren på väg?

garderoben

Tövädret är på väg att ge de nästan metertjocka snötäcket en knäck. En titt ut genom fönstret och en titt in i min skogarderob väcker förhoppningar. Ska jag få använda dessa snart eller är det fortfarande skidskor som gäller? Nästa vecka kommer nya köldknäppar och mer snö. Bara för att för säkerhets skull få snötäcket och ”sätta sig” ordentligt och frysa till en gigantiskt iskaka som inte kommer att lossna före Tiomila.

Men det kan bli fantastisk skaråkning med skidor tidiga mornar innan jobbet i mars!

Vad hände med O-tour förresten…? Det blev så tyst.

/Tranan

Comments

  1. Jacob Hård says

    Tran -> Hur ska vädret bete sig så det blir möjligt att man kan köra skate överrallt i skogen?

  2. Jag diggar att kostymskorna får samsas med oldojjornas fräna doft!

  3. Fin skogarderob där Tranan. Hoppas det blir rejäl användning av pjucken snart. Mycket Puma, sponsrad. Hade varit kul om fler la in bild på sin skogarderob. Tror Olle kan visa upp en imponerande, sen kan ju någon försöka slå hans. Allra sist kan ju Brolin ta en bild på sin skohylla och knäcka alla andra.
    Förresten Brollan, var är du?

  4. Du har ju fotat härberg eller olles skoförråd!!

    O-tour är påväg!

Speak Your Mind

*

fem × fem =