Lucka 2

Onsdagen den 2 December. Gråvädret har förbytts mot blå himmel och sol. Varför inte då göra som 2009 års dubbla juniorvärldsmästare Gustav Bergman, Veteran-VM-vinnaren Rune Rådeström, Ordförande Nisse Nilsson eller vår egen JVM-guldkille Ola Boström. Jo just det, åka på Luffarligan och få sig ett fint träningspass (eller är det tävling Ola?). Idag förlagt till Ursvik med ombyte och dusch i Sundbybergs klubbstuga. 5-kilometersbana med Sport-Ident i finskog.

 Luffarligan flyttar runt mellan olika ställen varje onsdag och arrangeras av klubbarnas gamla garde. Start mellan 10-12 men vill man vara en äkta Luffarligeluffare ska man vara där och ha betalt startavgiften redan 09.40, vilken är 50 kronor. Luffarligan är ett riktigt bra tillfälle att få ett fint kartpass, fint arrangerat och ibland även fikaförsäljning, mums.

Läs mer på www.luffarligan.se , titta vilka som brukar göra resultat och planera vilka luffarligor du ska åka på. Nästa vecka är det Rudan som gäller. Gemensam resa för daglediga?

//Alla som är något springer Luffarligan

Comments

 1. Mörkrädd says

  ANMÄLAN TILL MILA BY NIGHT på ONSDAG går ut IMORGON torsdag 3/12. Anmäl er!!

  ALLA SKA MED!

 2. Nisse>>BanläggningsRM 2010. Alla ska med!!!

 3. Den långa natten

  Jag har ännu inte lagt några banor för Luffarligan och mitt uttalande gäller många av de banor jag sprungit hittills. Du är välkommen att bedöma min banläggning efter den 28 april 2010.

 4. 2 december. Ett Gulddatum…..

 5. Luffarligan är ett bra TRÄNINGSpass, mycket bra att träna på tävlingsrutinerna. Kartan i startögonblicket, Sportidentstämpling, folk som stör runt omkring. Idag fungerade det bra att lägga in Luffarligan som ett bra tekniskt inslag i mitt distanspass, först lite uppvärmning ca 15min, sedan luffarligan, sedan jogg hem 13km.

 6. Den Långa Natten says

  Nisse N>>Det går bara att tyda det du skriver som att du lägger bättre banor än de banläggare Järla använder vid sina nationella tävlingar.
  Du har härmed anmält dig till BanläggningsRM 2010!
  Roffe; vässa pennan.

 7. Järla arrangerar Luffarligan den 28 april – vid Järlagården. Jag lägger banorna.

  För en trogen Luffarligelöpare sedan cirka 15 år är det roligt att även elitlöpare har upptäckt att Luffarligan är bra. Utöver Petter, Olle och Gustav B har jag i höst sett ett antal Lidinglöpare samt Beata Falk och Kalle Johansson.
  Ofta är det bättre banor än på många nationella tävlingar.

Speak Your Mind

*

två × 4 =