Lucka 1

Givetvis ska ju även Järlabloggen förevigas med en alldeles egen julkalender. 24 dagar till Julafton och 2 dagar till O-tour-premiär kan det ju inte passa bättre än med en fantastisk dokumentärvisning från Dunker 1985. Lerigt och regnigt, ungefär som utanför mitt fönster nu, och ett Gurra B som blir avhängda redan på str 1. Titta och njut:

 

http://www.youtube.com/watch?v=nrakUCcm-ac

 

Vem hänger på till Dunker nästa vecka och känner på Långa Natten-85? Blir kul och alldeles underbart.

 

Skrivet af: Petter Jönsson

Ps. Lucka 2 är välkommet att produceras av någon, ta för er. Ska lucka 24 reserveras till dig AA? Ds.

Comments

 1. Aj-aj aj! Efter en timmas letande så ser det illa ut, det verkar som om mina avskräckande vägvalslösningar har hamnat bland maskarna på Kovik.

 2. Benke Blodsmak says

  Joråsåatt…Det låter ju bra med att man var inne i täten, men det kanske inte är helt rätt. Gick ut som 32:a och kom in som 17e, tappade 5 min.

  Iritad karta kommer att medtagas till O-touren. Det var ungefär samma temperatur nu som då, lite mer snö i vissa sänkor och blött, blött, blött…

 3. Den Långa Natten says

  Observera att Benke var inne i täten på långa natten!
  Tyvärr, var det här reportaget – lera, lera, lera – som alla jobbarkompisar kom ihåg i ett decennium. Eller som någon uttryckte det; ”ni kan fan inte vara kloka”.
  Numera tycks det vara tufft?

 4. Kringelgubben a.k.a Trasher says

  Självklart, den borde jag hitta, jag skall kolla i arkivet i morgon när jag är tillbaka i bebodda trakter.

 5. Dunker ligger vackert i Södermanland vid sjön Dunkern. Tar inte lång tid att åka dit.
  Vem sprang Långa Natten? Kringelgubben? Kanske du kan bidra med kartan?

 6. Vart ligger dunker? Jag är sugen på långanatten träning!
  Spurt på slutet? jag vinner.

 7. wow! min morbror vann!

 8. Bullmorsan says

  Kan bara meddela att det var ett av de bästa Tiomila Nisse Mandus gjort ever. Han blev höjd till skyarna av pappa Nissar (Kalle), som var Brommas lagcoach. Tror Nisse Mandus plockade från pl. 100 till runt 20 på sin sträcka. (Tror det var 3e el 4e)

  Nisse Mandus kommenatar till varför det gått så bra var att han hela tiden sprungit och irriterat sig på att han gått runt på TC hela dagen och ”segat” med flickvännen som hoppade runt på kryckor… Tänka sig vad flickvänner kan peppa!!!

 9. Kringelgubben says

  Kul med omlöpning av långa natten -85, härlig bana. Vi som redan sprungit banan en gång får väl lämna 10 minuter försprång antar jag…

 10. Svängit reportage! För övrigt mitt första Tiomila, 8:e str i andralaget. Benke växlade i täten eft långa natten, Per Forsberg på sträckan efter gick inte riktigt lika bra… Förstalaget slutade 59:a med Peter på sista, anralaget 386:a av 551 lag.

Speak Your Mind

*

elva + tolv =