Intervaller måndag före Löpskolning

Tjenixen! Jag vet att denna information kanske borde skickas ut i den nya anmälningsfunktionen på hemsidan. Men i brist på tid så att alla ska hinna få informationen skickar jag ut den här.

Imorgon innan löpskolningen kör vi intervaller från Järlahallen. Det blir sprintintervaller på Hittautkartan i lite mer sprintrelevant skala. Jag har försökt att hitta intressanta områden runt Järlahallen, och tycker att jag har hittat fina vägvalsproblem.

Syftet med passet är att dels få träna den tekniska biten av sprint, i form av att fatta snabba beslut och ha bra framförhållning. Syftet är dels att få träna den fysiska delen av sprint i form av att accelerera upp, bromsa in, göra snabba vändningar, växla mellan olika underlag osv. Det är ingen sprintnorm på kartan så det är det enda som gör träningen lite mindre tävlingslik.

Avlöpning sker från Järlahallen klockan 18:00, och för att vi ska hinna klart i god tid före löpskolningen är det viktigt att vi kommer iväg kl 18:00. Samling blir lite före alltså.

Anmälan här som kommentar för att få karta. Ta med egen A4-plastficka.

/Olle

Comments

 1. Härligt, nu är Kollberg ingipsad också!

  Pensionärsvarning på Järla.

 2. Hur gick det med handleden Kollberg? Nån som vet?

 3. Någon kan ta min karta. Jag måste lämna återbud=(

 4. Mattias J says

  Jag är gärna med!

 5. Jag kommer

 6. Jag kommer!

 7. Jag kommer 🙂

 8. Glömde att skriva att ta med lampa. Går nog att ta sig runt med hjälp av gatlysena men det blir nog svårt, så mycket roligare med pannlampa så man kan springa och läsa överallt.

 9. Dahlgren-Rosen kommer 3 stycken

 10. Jag kommer.

 11. Finnberget says

  King kong! Peter & Elin kommer..

 12. Jag kommer!

 13. Kung!
  kommer, och vill ha en karta!

Speak Your Mind

*

7 + ett =