Måndagsskubbning innan måndagsgympan

Hej kamrater!

 

 Med tanke på hur snabba vi har tänkt att bli så ligger det inte fel i tiden att starta upp med löpning innan gympan på måndagar. Jag står för planeringen av dessa träningar som kommer att hållas 2 gånger i månaden med start imorgon 23/11, därefter varannan vecka. Vi utgår ifrån Järla sporthall 18.00 och väskor och ombyteskläder kan vi förvara i någons bil. Vi är tillbaka i tid till gympastarten och kör en stenhård inomhustimme.

 

Syftet och genomförandet med dessa träningar kommer vara lite olika från gång till gång och beroende på väder och vind,  med allt ifrån snabbdistans till natt-OL. I god tid kommer jag ut med PM för nästkommande pass. Imorgon blir det distans på väg/stig. Löparskor och tänk på reflexväst.

 

Kommentera här under vad vilken slags löpträning vi ska fokusera på och ge förslag vad jag ska kalla denna träningstimme, så kanske jag kan slänga ut en logga och konkurrerara ut Järla O-tour.

 

Kyssar och vi ses imorgon

//Kl 6 går tåget

Comments

 1. Helt rätt Rickard!

 2. Apan Trazansson says

  Wass>>en till som aspirerar till ”Järlabloggens- ordningsman”?

 3. Rickard W says

  Jag tror det är viktigt att presentera sig utåt mot nya medlemmar som inte känner till gänget i klubben – alla ska ju med, nya som gamla medlemmar!

 4. Vem är Petter?

 5. Japp, helt rätt Rikard. Jag ursäktar, det är alltså Petter som styr upp dessa träningar. Planering kommer…

 6. Rickard W says

  Det är nog bra om man anger sitt namn när man skriver att man är ansvarig – järla får inte bli nya namnlösa klubben…

 7. AA>> Din parad-gåta, du kanske kan komma in i bloggvärlden med ett inlägg om brandbilar.
  Kommer du ikväll?

 8. Mycket bra initiativ! Avstår dock löpningen idag. Gips och sen operation av handjäveln efter fallet igår med Axel.

 9. Fimmy>>varför är brandbilen röd????

 10. Dagens pass kommer vi åka på i moderat tempo, då vi kan snacka om hur vi ska lägga upp dessa träningar. Min tanke är att varje träning ska se olika ut, vissa med lampa och enstaka fall karta och vissa pass ren väglöpning. Snöläget är beroende. Ett syfte med dessa pass är att det ska locka så mycket folk att gå på gympan som vi kör efteråt, löppasset ska alltså inte konkurrerara ut gympan utan man ska kunna se de två timmarna som ett helt pass.

 11. Nisse-> Du ska få se! man kan ju inte bli annat än motiverad med detta gäng, och när jackson visar vägen på mila. Vi är starka! Nu åker vi!

 12. Fartlek, tröskel?

 13. Nu börjar det verkligen kännas att Järla är på väg mot någonting stort!

Speak Your Mind

*

fem × 5 =