Tid för eftertanke

Höstens mörka kvällar ger tid för eftertanke. Och analys. 25-manna är tävlingen där vi skulle visa att vi kan leka med de stora pojkarna. Och visst gjorde vi det. Men som en fortfarande oerfaren liten kattunge åkte vi på en del smällar samtidigt som vi fick in ett par riktiga pärlor.

Lag 1 skulle nu äntligen kliva upp på topp-10. Och visst kan man tycka att det var dags med platssiffrorna 22-15-15-22 de senaste fyra åren. Men att vara topp-10 på en av världens största orienteringsstafetter ger inte utrymme för några misstag alls i princip. Vi stod inte pall och klarade oss inte, det blev en 18:e plats, vilket inte är fy skam. Nästa år!

Lag 2 har en sorglig historia bakom sig. De senaste fyra åren har resulterat i tre felstämplingar. Att kapaciteten finns tvekar ingen på, men koncentrationen saknas. Nästa år!

Lag 3 imponerar kanske mest av alla våra lag. Säkra som få med ljud- och ljussignal som ledstjärna maler man sig fram i bakvattnet. Och det ger resultat. 154:e plats och faktiskt före lag 2 en god stund, var till exempel 116:e lag efter sjunde sträckan. Nästa år! 

Jag slänger ett öga på utetermometern i köket. + 2 grader nu. Undrar hur de har de där ute på natt-KM… Jag tror jag tar en kopp te här i soffan.

/Trötta Tranan

Comments

 1. Natt KM-resultat finns i dokumentarkivet, vi har lite problem med kommunikationerna för närvarande…

 2. OLofsson says

  Blev alla klasser strukna på Natt-KM?

 3. Lägg ner Internet. Ragge finns ju!

 4. Aristocrat says

  Ragge fore pressident!
  Stabilare järlamedlem finnes icke i 25manna-sammanhang.

 5. Anders ”gubbvad” Holmberg bäst i klubben på natt!

Speak Your Mind

*

15 + fjorton =