Sveriges farligaste orienteringsklubb!

Hur mycket farligare kan det bli? En riktigt hård kärna av individer som inte tvekar att ge sig i kast med naturens alla hinder och om det så krävs i becksvart mörker.  Som utan att knota ger isig i kast med hyggen och sumpskogar eller rasbranter och moränåsar. Det är klart allmänheten förfäras.

Om man sen har en av de småfeta ledarna polisanmäld och under utredning, ja då närmar man sig gränsen för det uthärdliga. Vi behöver inte nämna alla ”prospects” från när och fjärran, tom från utlandet, som mot bättre vetande söker sig till klubben ifråga. Extra förargligt också med de oförstörda roskindade ”hangarounds” från grannklubbarna som emellanåt är synliga på klubbens träningar. Helt klart oacceptabelt farligt…

På lördag skall dom få se hur farliga vi är, allihopa, eller hur?

 

Axe-man

Comments

  1. Hehe, tror nog också jag vinner den KM-klassen faktiskt. Men, jag tycker det är så grymt skoj att kolla på andras kartor, och att lägga in mina egna så gör det så gärna. Är kul när andra kommer på tävlingar, träningar eller skriver till mig på msn och diskuterar hur man sprungit. Jag har fått in det som rutin också att lägga in mina vägval så är inte så ansträngande för mig. Jag har dock full förståelse att om man jobbar fulltid, vill hinna träna, och göra andra saker då prioriterar man nog bort att lägga tid på att ladda upp kartor. Vet själv hur krångligt det var innan jag lärde mig. Men tycker ändå att det vore skoj om några fler kartor kommer upp… men har som sagt full förståelse att en del lägger sin tid på annt..

  2. Peter den store vinner KM i ”inaktivitet på bloggen” – Men i den klassen är det faktiskt ganska jämt..

  3. Olle måste vinna KM i ”Aktivitet på kartarkivet”.
    75 kartor/banor inlagda. Man bugar och bockar Olle.

  4. fredde_b says

    Låter som det blev en sprintintervall. Bolt-tempo?

  5. Tala om farligt: Var ute och satte upp nya Hittaut-checkpoints idag. När stolpen som bara skulle ner i jorden väckte en miljon jordgetingar som likt en skräckfilm attackerade mig och Greta så var det inte lika kul med Hittaut längre. Varning för checkpoint 64, smyg varligt fram!

Speak Your Mind

*

två + 14 =